Kirjoittajat ja yhteystiedot

Blogi kertoo

Blogi kertoo mökki- ja vähän maalaiselämäänkin hurahtaneiden kaupunkilaisten vapaa-ajanvietosta puutarhanhoidon, mökkiremontin, sisustamisen, tuunauksen ja kaiken maailman laittelun parissa. Amatöörit kokeilevat ja kunnostavat ja välillä maalataan turhankin lavealla pensselillä. Moni asia opitaan yrityksen ja erehdyksen kautta. Mökkitouhut ovat kivoja mutta tärkeintä on kuitenkin osata rentoutua, nauttia olemisesta ja viihtyä yhdessä – ja välillä myös yksin.

Mökki- ja kyläelämään kuuluu liikkuminen muutoinkin kuin haravan tai pensselin kanssa. Meidän kylällä sauvakävellään, melotaan kajakilla ja talvella lumikenkäillään. Siinä ohessa syödään hyvin. Raparperipiirakkaa kuluu kesällä valtavat määrät:)

Kirjoittajat

Blogin päivittäjiä on kaksi, molemmat sisarukset. Vihertäjä on meistä kahdesta ehkä enemmän se, joka touhuaa kuokan ja taimien kanssa.

Tuunaaja taas on rakentamisen alan suunnittelija ja hänen kädenjälkensä näkyy remontointiin ja korjaamiseen liittyvissä bloggauksissa.

Tuunaaja melomassa illansuussa järvellä
Tuunaaja melomassa illansuussa järvellä

Blogissa vilahtelevat myös muut ihmiset, joita kutsumme lempinimillä.

Se, että pidämme blogia anonyymisti, on (kohta kahden vuoden bloggaamisen jälkeen) osoittautunut meille hyväksi bloggaamisen muodoksi. Pohdimme sitä asiaa paljon aloittaessamme.  Juuri nyt meistä tuntuu siltä, että blogissamme keskiössä ovat mökkipuuhat enemmän kuin me itse henkilöinä.

Blogin kuvat

Kaikki blogin kuvat ovat meidän sisarusten ottamia. Jos käytämme muiden ottamia kuvia, laitamme siitä erikseen tiedon kuvatekstiin.

Yhteystietomme

Blogissa on keskustelupalsta ja vastaamme mielellämme kommentteihin.  Sähköpostiosoitteemme on esikossa@gmail.com. Meille voi laittaa postia!

Tervetuloa kylätien molemmille puolille!